Задържаха мъж, превозващ мигранти след произшествие в Харманли, съобщиха от полицията. На 16 август при

...
Задържаха мъж, превозващ мигранти след произшествие в Харманли, съобщиха от полицията. На 16 август при
Коментари Харесай

След гонка с полицията и катастрофа: Задържаха мъж, превозващ мигранти 

Задържаха мъж, превозващ мигранти след произшествие в Харманли, съобщиха от полицията. На 16 август при обход по улица " Иван Вазов “, униформени са забелязали автомобил, каран от мъж с филантропичен статут с адрес в София, който преди 2 дни е бил заловен да кара автомобил без да има свидетелство за правоуправление и с 2 грама опиат. 

Служителите му подали звуков и светлинен сигнал, само че той се е опитал да осуети инспекцията като е увеличил скоростта. Последван е от екипа, само че по улица " Съборна “ автомобилът му е поднесъл и се е ударил в тротоара, качвайки се на него. Давайки на заден ход, с цел да потегли още веднъж, е ударил спрелият зад него длъжностен автомобил в задната врата и челен калник. След това водачът и  четиримата пасажери са се разбягали. Водачът е съумял да избяга, само че по-късно е е задържан.

Мигрантите, самоопределящи се за сирийци са без документи за самоличност и са хванати на място. Те са настанени в СДВНЧ-Любимец. При информация се открило, че регистрационните табели на колата са издадени за друго моторно транспортно средство. Часове по-късно, чиновници от ръководството са проверили хотелски комплекс в непосредственост до града. В една от стаите, наета от 24-годишен софиянец са намерени двама мъже и две дами, също без документи за идентичност. По техни данни са от Тунис. 

Приведени са в Дома за краткотрайно настаняване в Любимец, а наемателят на стаята е задържан за 24 часа. Проверките на чиновниците в комплекса траяли по необходимост и в друга хотелска стая. Тя се е обитавала от 36-годишен сириец с адрес в Харманли. На разнообразни са открити 19 грама суха зелена листна маса под формата на съцветия, 10 грама бяло прахообразно вещество и 2 стъклени лули с отсрочено по тях кристалообразно вещество - 2 грама. Последвало е задържането му до 24 часа.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР